Десет дни повече (до 10 юли) ще има всеки желаещ

...
Десет дни повече (до 10 юли) ще има всеки желаещ
Коментари Харесай

Удължен е срокът за номинации за Годишните награди за биоразнообразие и климат 2023

Десет дни повече (до 10 юли) ще има всеки искащ да номинира най-ярките достижения в опазването на природата и климата у нас. Специален акцент на тазгодишното 12-то издание са непримиримите образци за борбеност, отдаденост и неизменност в българската природозащита. Примерите, които ни въодушевяват, предизвикат и трансформират средата, в която живеем.

Номинирането е обществено и всеки може да предложи своите любимци посредством формата за номинации, съпроводено с къса аргументация и фотоси в някоя от шесте ни категории:

1. Най-успешна акция
2. Най-добър журналистически материал
3. Активист за биоразнообразието и климата
4. Инициативи с локално значение
5. Политик с най-голямо внимание към българската природа и климат
6. Награда за виновни бизнеси

Важно е да отбележим, че номинациите би трябвало се отнасят за интервала 22 май 2022 - 22 май 2023 (една Година на биоразнообразието), а номинациите, както постоянно, са единствено позитивни, тъй като с отрицателните случаи обществото ни се сблъсква непрекъснато.

Годишните награди за биоразнообразие и климат отличават най-активните акции през годината, най-смелите публицисти, най-отдадените деятели и най-загрижените за природата представители на бизнеса и политиката.

И тази година номинираните ще получат оценка както от жури от изявени общественици и известни персони, по този начин и от публиката, която ще може да даде своя глас в обществените мрежи. А номинирани и номиниращи ще бъдат поканени на вълнуващата гала по награждаването през септември.
Изпратете вашите непримири образци до 10 юли и с чиста съвест отидете да си почивате!

Присъждането на Годишните награди се провежда от Българска фондация Биоразнообразие в границите на план „ Game On| Don`t let climate change end the game ", финансиран от стратегия DEAR на Европейска комисия.

За повече информация: Йорданка Динева, началник план Climate Game On - 0896 798902

Повече информация за категориите и критериите за „ Годишни награди за биоразнообразие и климат " 2023
Носителите на Наградите през 2022 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР