Десет дни по-късно жената от 199-ти блок в жилищен район Тракия,

...
Десет дни по-късно жената от 199-ти блок в жилищен район Тракия,
Коментари Харесай

Тубите изчезнаха, дворът - не! Пловдивчанката продължава да „държи” терена под панелката

Десет дни по-късно дамата от 199-ти блок в жилищен район „ Тракия ”, която си построи персонален двор зад жилищната постройка, към момента не е премахнала нерегламентираното място. След повторна инспекция на TrafficNews беше открито, че въпросната жена, която съседите й я дефинират като „ окупаторка ” е премахнала единствено тубите, с които си пазише три места за паркиране. Масичките и столчетата, както и останалите движимости на нарушителката обаче си стоят, макар едноседмичния период, който от кметството на регион „ Тракия ”  й бе даден за унищожаване.
Прочетете още
Припомняме, че за това нелегално безчинство алармираха до  TrafficNews  живеещите от блока. Те описаха, че въпросната жена си е разрешила да построи цялостен двор зад блока, като е избила врата от терасата си, а общинско пространство си го е присвоила като частно такова.  Хората от квартала описаха още, че когато някой се е опитвал да паркира на " нейните места " пловдивчанката става нападателна, стартира да заплашва и да пука гуми.  

След отправения сигнал TrafficNews  се свърза със зам.-кмета на регион „ Тракия “-  Веселина Стоянова – Анастасова, с цел да алармира за казуса. Тя заяви, че мястото е било посетено и е било установено нарушаване.  Жената не е била открита на адреса, по тази причина откакто те са осъществили връзка с нея, от администрацията на регион „ Тракия ” ѝ е било отправено предизвестие.

“Ако в границите на една седмицата дамата не предприеме ограничения за премахването на спонтанния двор от общинското място, той ще бъде отхвърлен наложително и ще бъдат извикани Оперативна програма „ Градини и паркове ”, с цел да се погрижат за тревните площи ”,  каза  зам.-кметът Веселина Стоянова – Анастасова.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР