Десет членове на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ

...
Десет членове на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп бе предаден и от свои

Десет членове на Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати от Републиканската партия поддържаха импийчмънта на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския поради кървавия бунт на Капитолия. Тези гласове, дадени от редиците на републиканците, бяха в ослепителен контрастност с единомислещата поддръжка, получена от президента при първото му подлагане на импийчмънт от демократите през 2019 година, съобщи Асошиейтед прес.

Членът на Камарата на представителите от щата Уайоминг Лиз Чейни, която е номер три в йерархията на републиканците в Камарата на представителите, направи следния коментар:

"Никога не е имало по-голямо изменничество на президент на Съединените щати към поста му и неговата клетва към конституцията ".

Импийчмънта поддържаха още девет републиканци. Това са: конгресмените Джон Катко от Ню Йорк; Адам Кинзинджър от Илинойс; Антъни Гонсалес от Охайо; Фред Ъптън и Питър Мейджър от Мичиган; Хайме Ерера Бътлър и Дан Нюхаус от щата Вашингтон; Том Райс от Южна Каролина; и Дейвид Валадао от Калифорния.

Всички дали своят вот демократи поддържаха импийчмънта, а 197 републиканци гласоподаваха срещу, означи още Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР