Десертите са нашето убежище. Когато хаосът наоколо започне да взима

...
Десертите са нашето убежище. Когато хаосът наоколо започне да взима
Коментари Харесай

Малко бягство от хаоса на ежедневието

Десертите са нашето леговище. Когато хаосът в близост стартира да взима превес, посягаме към нещо сладичко – да се успокоим, да се усмихнем, да си върнем салдото, с цел да продължим още веднъж.

Те са и терапия за мисълта. Дори нещо толкоз просто като приготвянето на млечен крем да вземем за пример изисква централизация, която принуждава мозъка да се освободи от всичко останало.

Динамичният метод на живот обаче постоянно ни лишава и от двете, тъй като времето все не стига – нито за лечебно готвене, нито за лечебно похапване. А за второто от време на време са ни нужни не повече от десетина минути. Едно малко успокояващо бягство, щипка самодоволство посред лудостта на графика и календара.

И като споменахме млечен крем…

Успокояваща сладка прегръдка

Ако обичате ванилов крем, само че нямате време да си го приготвите у дома, сигурно сте опитвали разнообразни версии, които се оферират в комерсиалната мрежа.

Това, което ще ви хареса в млечния десерт на OLYMPUS, е неговият съблазнителен минимализъм. Мляко, нишесте, захар и нежна ванилия – какво друго му е нужно на съвършенството!

Фината му кремообразна текстура чества чистата същина на млякото. Всяка лъжица е като успокояваща прегръдка, която ви придвижва в безгрижните дни и скъпите мемоари на детството. Истинска магия!

Ваниловият десерт на OLYMPUS се подготвя от 100% прясно пастьоризирано мляко, без консерванти. Този лек десерт с внимателен ванилов усет и пухкава консистенция гали по едно и също време небцето и сърцето.

Той е съвършената дребна премия за отличната презентация, за следващата отметната задача, за добре свършената работа, за триумфите, които означаваме всеки ден. Превърнете го в своето персонално вкусно бягство за тези моменти от деня, когато имате потребност да поспрете за момент и да поемете надълбоко мирис!

С него ние ви споделяме „ Наздраве! “. За дребните удоволствия, които ни припомнят да се радваме на живота във всичките му форми и при всяка комфортна опция! А когато такава не ни се удава, просто да я създадем.

Да ви е сладко!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР