ДЕС МОЙНС, Айова (АП) — Рон ДеСантис води битката си

...
ДЕС МОЙНС, Айова (АП) — Рон ДеСантис води битката си
Коментари Харесай

ДеСантис планира да отиде от Айова в Южна Каролина, като прескочи Ню Хемпшир, тъй като се насочва към Хейли

Договор за Европейския съюз МОЙНС, Айова (АП) — Рон ДеСантис води борбата си с Ники Хейли непосредствено в родния й щат, планирайки да оглави напряко в Южна Каролина — която държи първите гласове на републиканската партия в Юга — след събранията в Айова в понеделник.

Неговата акция сподели в петък, че губернаторът на Флорида ще напусне Айова след вечерно празненство на събранието в понеделник и ще отлети за Южна Каролина, където той ще се появи на предизборно събитие в Грийнвил, в значително консервативния северозападен ъгъл на щата. Това е вместо неотложно да отидат в Ню Хемпшир, който е идващият щат в календара на Републиканската партия с първичните избори на 23 януари.

От месеци Хейли и ДеСантис са вкарани в борба за второто място в Айова, която се управлява от някогашния президент Доналд Тръмп.

Кампанията на ДеСантис споделя, че този ход има за цел да изпрати известие до Хейли, че има желание да се показа добре в родния й щат. Съветниците също по този начин показват, че ДеСантис има няколко пъти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР