ДЕС МОЙНС, Айова – Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами

...
ДЕС МОЙНС, Айова – Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами
Коментари Харесай

Рамасвами се насочва към Хейли, след като снежна буря дерайлира спирането на кампанията й в Айова

Договор за Европейския съюз МОЙНС, Айова – Републиканският претендент за президент Вивек Рамасвами употребява снежна стихия в Айова, с цел да се прицели в съперничката за номинация на Републиканската партия Ники Хейли.

След като Хейли анулира събитие в понеделник сутринта в Сиукс Сити, в северозападния ъгъл на щата, заради снежна стихия, Рамасвами се обърна към обществените медии, с цел да подчертае, че „ Отивам в Сиукс Сити за нашето събитие тъкмо в този момент. Няма да отменяме. "

Рамасвами, мултимилионерът биотехнологичен бизнесмен и претендент за първи път, който от месеци е доста гневен критик на Хейли, упрекна, че някогашният губернатор на Южна Каролина, който по-късно служи като дипломат в Обединените народи в администрацията на Тръмп, анулира събитието си в Сиукс Сити, с цел да „ избегне стеснение “. в Сиукс Сити, където трябваше да се организира събитието Хейли за назад преброяване до събранието. Но клипът, който Рамасвами разгласява в X, прочут преди като Twitter, не включва частта от докла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР