ДЕС МОЙНС, Айова – Нова анкета в Айова е публикувана

...
ДЕС МОЙНС, Айова – Нова анкета в Айова е публикувана
Коментари Харесай

Хейли изпреварва ДеСантис в битка за далечното 2-ро място след Тръмп в новата анкета в Айова

Договор за Европейския съюз МОЙНС, Айова – Нова анкета в Айова е оповестена четири дни преди фракционните събрания в щата да поведат за президентските избори на Републиканската партия номинационният календар допуска, че някогашният дипломат и някогашен губернатор на Южна Каролина Ники Хейли е изместил губернатора на Флорида Рон ДеСантис за далечно второ място след някогашния президент Тръмп.

Според изследване на университета Съфолк от 500 гласоподаватели от Айова, които евентуално ще вземат участие в президентските събрания на Републиканската партия в понеделник, Тръмп има 54% поддръжка, с Хейли с 20% и ДеСантис с 13%.

Проучването е извършено от 6 до 10 януари, когато Хейли и ДеСантис се изправиха в спор в най-гледаното време в Айова, до момента в който Тръмп по едно и също време взе участие в кметството на Fox News.

Мултимилионерът, биотехнологичен бизнесмен и претендент за първи път Вивек Рамасвами, който води безмилостна акция в цялата страна Hawkeye State през последните няколко месеца и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР