ДЕС МОЙН, Айова (AP) — Потушаващи спекулации за кандидатстване за

...
ДЕС МОЙН, Айова (AP) — Потушаващи спекулации за кандидатстване за
Коментари Харесай

Хейли печели подкрепата на бившия губернатор на Мериленд Лари Хоугън, който няма да направи своя собствена кандидатура на трета страна за 2024 г.

Договор за Европейския съюз МОЙН, Айова (AP) — Потушаващи спекулации за кандидатстване за президент на трета страна, някогашен Мериленд Губернаторът Лари Хоган в неделя поддържа Ники Хейли за номинацията на Републиканската партия, като сподели, че счита, че тя е „ най-големият късмет “ за републиканците да завоюват през ноември.

Хоган сподели за „ Състоянието на Съюза “ на CNN, че счита напълно ясно е ", че някогашният президент Доналд Тръмп ще завоюва партийните събрания в Айова в понеделник ", само че че Хейли " има цялата инерция ", с цел да я направи мощен претендент.

Хоган, един от най-яростните критици на Тръмп в своята партия, подхрани спекулациите, че той се приготвя за лична оферта от трета страна, когато се отдръпна от управлението на No Labels. Писмото за оставка от 15 декември не предлага рецензии към групата и Хоугън отхвърли коментар, откакто писмото беше получено по-рано този месец от Асошиейтед прес.

В неделя Хоугън сподели, че не е възнамерявал да подклажда клюки, че възнамерява лично кандидатстване, ког...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР