ДЕС МОЙН, Айова — Бизнесменът Вивек Рамасвами отпадна от президентската

...
ДЕС МОЙН, Айова — Бизнесменът Вивек Рамасвами отпадна от президентската
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами отпадна от президентската надпревара през 2024 г., подкрепя Тръмп

Договор за Европейския съюз МОЙН, Айова — Бизнесменът Вивек Рамасвами отпадна от президентската конкуренция през 2024 година в понеделник вечерта след разочароващо показване в събранията в Айова и поддържа някогашния Президентът Доналд Тръмп.

Рамасвами приключи четвърти в Айова, планове на NBC News, нареждайки се много зад Тръмп, губернатора на Флорида Рон ДеСантис и някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли. Рамасвами имаше 8% от гласовете на групата на Републиканската партия с повече от 90% от секциите, докладващи късно вечерта в понеделник.

Рамасвами сподели, че се е обадил на Тръмп, с цел да го поздрави за успеха му и ще участва на протест с него в Ню Хемпшир във вторник.

„ В тази конкуренция би трябвало да има претендент от „ Първа Америка “, сподели Рамасвами. „ Занапред той ще има цялостното ми утвърждение за президентския пост. “

38-годишният бизнесмен не беше добре прочут, когато влезе в конкуренцията през февруари 2023 година, в първата си кандидатура за политически...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР