Дерогацията да влезе в сила сме съгласни и ПП-ДБ. Те

...
Дерогацията да влезе в сила сме съгласни и ПП-ДБ. Те
Коментари Харесай

Борисов: ПП-ДБ водят ежедневни разговори с Делян Пеевски

Дерогацията да влезе в действие сме съгласни и ПП-ДБ. Те споделят да влезе от 15 март, тъй като тогава министър председател щее  габриел. в случай че влезе от 1 ян могъщитя денков може да се огъне. Щом ние сме предложили това, не виждам по какъв начин бихме се отдръпнали. ПП-ДБ смятат че в случай че нещо се случи за тези два месеца е проблем за тях. Но в случай че се случи март няма да е неприятно. 

Това разяснява водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народното събрание. 

Той дефинира като цялостна нелепост изказванието, че желаят да събори държавното управление. 

По думите му решенията на Минитерски съвет са слаби. " Налагаше се в Народното събрание да поправяме, да поемаме тежестта на Министерски съвет със зърнопроизводителите, в енергетиката, в защитата. Най-тежките решения за едни министри ги приехме солидарно. Така солидарно ще приемем и дерогацията. По бюджета има забележки във всички браншове. Ще бъдем по-работливи, само че това ще отнеме доста време ", добави още той. 

Всеки ден в моя кабинет идваха - Кирил Петков, Делян Пеевски, Христо Иванов, ген. Атанасов, Данчо Цонев. Стотици пъти. Аз имам процедура след Народното събрание, да отида в централата на партията и да си виждам кметовете. Те по през целия ден са дружно с Делян Пеевски. Тези опорки, че и Движение за права и свободи са една партия, а те друга. Ние с Движение за права и свободи имаме общо - Украйна, бюджет. За страдание и шефът на " Пирогов " е и тяхна идея. Ежедневието на ПП-ДБ е с Делян Пеевски, разяснява още Борисов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР