Дерматолозите д-р Снежана Атанасова и д-р Ирина Шаркова ще обсъдят

...
Дерматолозите д-р Снежана Атанасова и д-р Ирина Шаркова ще обсъдят
Коментари Харесай

Кои филъри стимулират производството на собствен колаген?

Дерматолозите доктор Снежана Атанасова и доктор Ирина Шаркова ще обсъдят в взаимен лайф в обществената платформа инстаграм най-важните моменти, свързани с инжекционните колаген-стимулиращи филъри. Въпросните филъри подтикват дълготрайното произвеждане на личен колаген, с което се реализира по-свеж тип без да се трансформират естествените пропорции и черти на лицето.

В основата на инжекционните колагенови стимулатори могат да бъдат разнообразни субстанции като калциев хидроксиапатит под формата микросфери, полимлечна киселина, поликапролактон, както и хибридни артикули, като всички те остават на мястото на инжектиране дълго време, стимулирайки разрастването на нова съединителна тъкан, богата на колагенови нишки. Това води до подмладяване на кожата, придаване на размер и понижаване на бръчките.



Част от тематиките на лайфа ще бъдат: Какво е колаген и за какво би трябвало да го подтикваме? Какво представлявт инжекционните колагенови стимулатори и с какво се разграничават от другите филъри? Дали са най-ефективния способ през днешния ден в битката с признаците на стареенето? Кога са препоръчаителни и по кое време не са и дали стимулацията зависи единствено от тях? Кои са инжекционните колаген-стимулиращи филъри, с които работят експертите?

На 12 декември (вторник) от 18:30ч. кожните лекари ще разясняват и дават препоръки по тематиката: „ Най-важното за инжекционните колаген-стимулиращи филъри “.

Д-р Атанасова и доктор Шаркова ще отговорят на всички въпроси по време на лайф полемиката в профилите им: @ataderma и @irina_shark_md.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР