Дерматолог в TikTok сподели перфектния бюджетен овлажнител, който купувачите могат

...
Дерматолог в TikTok сподели перфектния бюджетен овлажнител, който купувачите могат
Коментари Харесай

Купувачите на Boots хвалят овлажнителя за £5, който се препоръчва от дерматолозите и „спасява“ кожата

Дерматолог в TikTok показа съвършения бюджетен овлажнител, който купувачите могат да получат, и коства единствено £5 в Boots. Кремът Cetraben - 50 ml ще коства на купувачите £4,84, което го прави съвършената алтернатива за тези, които не желаят да похарчат цяло положение за грижата за кожата си, само че все пак е цялостен с всички съставки, обичани от кожните лекари.

На уеб страницата на Boots продуктът е разказан като „ предложения крем No1 от GP в Обединеното кралство “ заради успокояващия си темперамент, който „ омекотява, защищава и обезпечава мигновена хидратация от първата приложимост “. Подходящ за разнообразни видове кожа, кремът „ заключва влагата, предпазвайки от дразнители и загуба на вода “.

Въпреки че доста клиенти са склонни да се обръщат към малко по-скъпия или съвременен артикул, те не постоянно го вършат разполагаме с всичко, от което кожата ни се нуждае, с цел да остане във допустимо най-хубавото положение. Понякога по-евтините артикули в действителност са по-добри, нещо, което доктор Адел се пробва да покаже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР