ДЕРИ, Н.Х. — Бившият посланик на ООН Ники Хейли изрази

...
ДЕРИ, Н.Х. — Бившият посланик на ООН Ники Хейли изрази
Коментари Харесай

Ники Хейли коментира решението за две държави за Израел и палестинците

ДЕРИ, Н.Х. — Бившият дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли изрази мнение по отношение на решението за две страни във вторник, като твърди, че „ не е същински диалог “, тъй като палестинците и Иран „ не го желаят “, преди упования завършек на краткотрайното помирение сред Израел и Хамас.

Попитан от гласоподавател в кметство тук в случай че е допустимо решение за две страни сред Израел и палестинците, претендентът за президент на Републиканската партия през 2024 година сподели, че когато е работила в Организация на обединените нации, „ Израел в никакъв случай не се е противопоставял на решение за две страни “.

„ Винаги палестинците и Иран са се противопоставяли на решение за две страни. Те в никакъв случай не са желали това, тъй като желаеха да отстраняват Израел изцяло “, сподели тя, като по-късно добави: „ Каквото и да каже Израел, че усещат, че ще ги защищити, аз ще поддържа “.

През 2017 година Хейли поддържа решение за две страни, до момента в който беше дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.

Гласоподавателят, който зададе въпроса на Хейли съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР