Дерек Чисора записа неочакван нокаут в битката си с Карлос

...
Дерек Чисора записа неочакван нокаут в битката си с Карлос
Коментари Харесай

Жертва на Кобрата взе скалпа на Карлос Такам

Дерек Чисора записа непредвиден нокаут в борбата си с Карлос Такам в " О2 Арена " в Лондон.

Британецът победи в осмия рунд, като нанесе колосални удари по главата на своя конкурент, с цел да завоюва Интерконтиненталната купата на WBA.

Чисора бе в голяма заплаха в първия рунд, когато бе притиснат в ъгъла от Такам. Именно камерунецът изглеждаше по-опасният боксьор в откриващите рундове. Многократно Чисора бе притискан във въжетата и поемаше тежки удари в близкия пердах сред двамата.

 Дилиън Уайт завоюва боксовото представление против Джоузеф Паркър
Дилиън Уайт завоюва боксовото представление против Джоузеф Паркър

Британецът си уреди желан дуел против Антъни Джошуа

Чисора обаче оцеля, откакто тълпата в залата пееше неговото име и отхвърляше да седне на стола в почивките сред рундовете, слушайки наставленията на треньора му. Роденият в Зимбабве войник се нуждаеше от всяка парченце неотстъпчивост, с цел да премине през втория рунд, защото Такам го удряше прекомерно постоянно.

След третия рунд обстановката на кръга се поизравни, като Дерек Чисора също стартира да дава сериозен отпор на Карлос Такам. В този дух се стигна до осмия рунд, когато главата на Такам рухна след два поредни тежки удара с дясната ръка. След първия удар, Такам беше в позиция нокдаун и се изправи, само че последва втори, който безусловно довърши камерунецът и поясът отиде в ръцете на Чисора.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР