Дерек Чисора победи Кубрат Пулев в двубой в тежка категория

...
Дерек Чисора победи Кубрат Пулев в двубой в тежка категория
Коментари Харесай

Пулев загуби срещу Чисора в Лондон

Дерек Чисора победи Кубрат Пулев в дуел в тежка категория на професионалния бокс в Лондон. Британецът завоюва с два против един съдийски гласа след 12 рунда в зала " 02 Arena ".

Двамата боксьори си размениха по няколко рунда, а дуелът стартира да става доста забавен след петия. В шестата част Чисора пласира няколко точни удара и в седмия отвори аркада над лявото око на Пулев.

Това не спря българина, който отвърна с тежък удар с дясната ръка в осмия рунд и продължи със серия от ляв и десен, изпратили Чисора на въжетата. Британецът обаче устоя до гонга и се добра до девети рунд, в който изпрати три доста тежки удара в главата на Пулев.

В десетия рунд Чисора отвори още една аркада на Пулев - този път над дясното око, а в 11-ия българинът натисна британеца в ъгъла и му нанесе няколко тежки удара. Така той съкрати дистанцията до любимеца на съдиите за момента, само че крайният резултат зависеше напълно от последния рунд.

Преди началото Чисора бе предизвестен от треньора си, че българинът ще нападна в първата минута, само че вместо това британецът бе по-агресивен на старта. Пулев отговори уместно и до края Чисора най-вече се защитаваше. Той го направи ловко, което му обезпечи и минимална победа.

.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР