Дерек Чисора победи Кубрат Пулев с раздвоено съдийско решение в

...
Дерек Чисора победи Кубрат Пулев с раздвоено съдийско решение в
Коментари Харесай

Крах за Кобрата! Чисора пречупи мечтите му за нова атака на титлата

Дерек Чисора победи Кубрат Пулев с раздвоено съдийско решение в лондонската "О2 Арена ".

Очаквайте детайлности!

Около 23:40 часа българско време, уредникът на галата Еди Хърн разгласи, че основното събитие на вечерта Пулев - Чисора II ще подрани с цели 20 минути!

What a disaster! - going to be an early start for - around 20 mins to ring walks
— Eddie Hearn (@EddieHearn)
Рунд 1

Пулев нанесе две доста тежки попадения, които разклатиха Чисора. В последата секунда обаче и британецът нанесе доста тежък удар.

Рунд 2

Във втория рунд Пулев продължи да е по-активен. В първата част на рунд Чисора изглеждаше отчайващо физически, само че в края се посъвзе и сътвори няколко рискове за Кобрата. Българинът от своя страна вкара и десния си прав в дейстиве на няколко пъти, като даже съдията понесе лек удар с лакът в паниката.

Рунд 3

Българският войник сътвори някаква наклонност, като продължи да е деен първоначално и въздържан в края на рундовете. Тълпата проодължаваша да скандира "О, Дерек Чисора ", макар че любимецът ѝ не изглеждаше в положително положение физически. Пулев на няколко пъти даде сигнал, че получава непозволени удари, само че реакция нямаше.

Рунд 4

Още с първите секунди на рунда английският боксьор се подпря на тялото на Пулев. Чисора още веднъж търсеше удари с голям обсег на ръцете, което даваше опция за лесни офанзиви на Кубрат. Опитите за комбинации на Кобрата не се получаваха изключително сполучливо в рунда.

All action from
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР