Дерек Чисора има нов треньор преди мача с Кубрат Пулев.

...
Дерек Чисора има нов треньор преди мача с Кубрат Пулев.
Коментари Харесай

Чисора: Тренирам с Конър Макгрегър

Дерек Чисора има нов треньор преди мача с Кубрат Пулев. Срещата реванш сред двамата е в събота в „ О2 Арина “ в Лондон. Британецът се е разделил с дългогодишния си ментор Дейв Колдуел след провалянето от Джоузеф Паркър в последната си среща.

Двамата бяха работили дружно и преди и се сплотиха през декември предходната година, когато Чисора се готвеше за реванша си против Паркър. Боксьорът даже се реалокира от Лондон в Шефилд, с цел да работи непрекъснато с наставника.

Чисора твърди, че раздялата им е просто „ бизнес “, само че Колдуел разкри в скорошно изявление пред SecondsOut по какъв начин двамата са завършили връзките си, откакто треньора го е посъветвал да се пенсионира.

Чисора твърдо счита да продължи да се боксира даже и да загуби от Кобрата в събота. Дел Бой е в серия от 3 следващи загуби и има 12 провали от 44 мача в кариерата си.

Чисора отхвърли да разгласи кой е новия му треньор и на въпрос за името му отвърна: „ Изненада е. За мен не е, само че ще видите “. След продължителни въпроси за името той се пошегува „ Тренирам с Конър Макгрегър “.

Най-вероятно името на треньора му ще стане ясно по време на срещата с медиите в сряда вечер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР