Дербито в гръцката Суперлига ПАОК - Олимпиакос бе отложено, след

...
Дербито в гръцката Суперлига ПАОК - Олимпиакос бе отложено, след
Коментари Харесай

Ролка от касов апарат отложи ПАОК - "Олимпиакос"

Дербито в гръцката Суперлига ПАОК - " Олимпиакос " бе отсрочено, откакто старши треньорът на " Олимпиакос " Оскар Гарсия бе ударен с ролка от касов уред, хвърлена от трибуните на стадион " Тумба " в Солун.

Испанският експерт падна на земята и се държеше за лицето, след което бе откаран в болница, където прекарал нощта поради кървене отвътре на устните.

В знак на митинг против случая управлението на " Олимпиакос " прибра играчите в съблекалнята. Повече от 2 часа и половина след планувания час за начало на мача реферите анулираха срещата.

Безредиците продължиха и край стадион " Тумба ", където почитателите влязоха в ръкопашен пердах с полицията и бяха разпръснати със сълзотворен газ.

Очаква се Гръцката футболна федерация да присъди служебна победа на " Олимпиакос " с 3:0 и да отнеме три точки от актива на ПАОК. Клубът от Солун евентуално ще би трябвало да заплати 90 000 евро санкция и да играе два домашен мача без аудитория.

Подобно наказване ще нанесе тежък удар по шампионските упоритости на ПАОК, който сега е отпред с 6 точки пред третия " Олимпиакос ", само че глобата ще изравни двата тима в класирането.

Втори в класирането е АЕК Атина, който при победа през днешния ден над " Атромитос " ще излезе отпред.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР