Дербито от петия кръг в Първа лига между Лудогорец и

...
Дербито от петия кръг в Първа лига между Лудогорец и
Коментари Харесай

"Лудогорец" и ЦСКА поделиха точките в зрелищен мач без голове

Дербито от петия кръг в Първа лига сред " Лудогорец " и ЦСКА приключи без победител 0:0. Очакваният с огромен интерес конфликт сред първия и втория от предишния сезон, не донесе попадения, само че впечатли със здрава борба и от двата състава.

Шампионите и алените направиха зрелищен двубой, в който на висота бяха вратарите Пламен Илиев и Витаутас Черниаускас, отличили се с доста значими намеси.

Това беше пети следващ дуел във всички шампионати, в който " Лудогорец " не съумява да победи ЦСКА. За последно първенците надиграха противника си от София в есенния дял на миналогодишното състезание. В последните четири срещи " Лудогорец " даже не може да вкара гол на ЦСКА. Три от мачовете приключват при резултат 0:0.

Равенството въпреки всичко стигна на " Лудогорец " да излезе отпред в класирането, събирайки 11 точки. Зад първенците остава " Локомотив " (Пловдив), който е единствено с точка по-малко. В различен мач от неделната стратегия черно-белите надделяха новака " Арда " с 5:2 в доста забавна среща. Това беше и първо проваляне за отбора от Кърджали.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР