Дербито от 16-ия кръг на руската Премиер лига сблъска два

...
Дербито от 16-ия кръг на руската Премиер лига сблъска два
Коментари Харесай

Локо и Краснодар зарадваха Зенит

Дербито от 16-ия кръг на съветската Премиер лига сблъска два от кандидатите за купата - Локомотив (Москва) и Краснодар. Мачът приключи 1:1, а това бе отлична вест за първенеца Зенит, който по-рано през днешния ден се наложи с 1:0 над Арсенал (Тула) и към този момент има задатък от 5 точки пред Локо. Третото място пък разделят Краснодар и Ростов, които изостават с 6 точки от питерци.

Двете попадения паднаха в края на първото полувреме. " Железничарите " поведоха с прецизен изстрел на Гжегож Криховяк, който играе все по-силно от началото на сезона, само че секунди преди почивката Маркус Берг изравни.

Двубоят на " РЖД Арена " стартира с анулиран гол на Ари, който беше в засада. Малко по-късно Мануел Фернандеш пусна остроумен пас към Берг, само че шведът шутира над вратата. Магомед-Шапи Сулейманов също насочи един шут, който мина покрай гредата.

Локомотив държеше топката по-продължително, само че не създаваше положения. В 41-ата минута обаче Алексей Миранчук центрира от фаул, топката се отби от гредата и заелият добра позиция Криховяк я насочи в мрежата. Не след дълго Дмитрий Живоглядов изпусна Берг, който стреля и макар намесата на Гилерме съумя да възвърне равенството.

Тяжёлый матч, доста борьбы и несколько повреждений

Начинаем второй круг #РПЛ с ничьи 1:1 в матче #ЛокоКраснодар pic.twitter.com/kgJ8s7xT1e
— ФК «Локомотив» (@fclokomotiv) 10 ноември 2019 година През второто полувреме доминираха единоборствата по всички точки на терена. Краснодар атакуваше повече и имаше две положителни благоприятни условия да стигне до успеха, само че те бяха пропуснати от Берг и Ари. Локомотив разчиташе на пробивите на Жоао Марио и Миранчук. Отборът на Юрий Сьомин обаче бе прекомерно предвидим.

Локо няма победа към този момент в три следващи турнирни мача, а след паузата за националните тимове ще гостува на новака Тамбов. Краснодар към този момент е в серия от 4 равенства, а в идващия кръг ще гостува на Арсенал (Тула).

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 16 кръг, неделя 10 ноември  Локомотив Москва 1:1краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР