Дербито на следващия кръг в Англия между Челси и Ливърпул

...
Дербито на следващия кръг в Англия между Челси и Ливърпул
Коментари Харесай

Отлагат Челси - Ливърпул и другите мачове в Лондон

Дербито на идващия кръг в Англия сред Челси и Ливърпул може да не се състои по стратегия. Мачът би трябвало да се играе на “Стамфорд Бридж ” в неделя, 18 септември. На идващия ден, 19 септември, е погребението на Кралица Елизабет II.

Поради терзания към сигурността в британската столица дуелите, които би трябвало да се играят в Лондон идващия уикенд, най-вероятно ще бъдат отсрочени. Сред тези мачове са още съботните Тотнъм - Лестър и Брентфорд - Арсенал.

Двубоите отвън Лондон няма да са наранени и ще се играят по стратегия. От Висшата лига имат концепция мачовете, които би трябвало да играят в столицата, да се играят с извърнат хазаин. Тоест Ливърпул да одобри Челси. Според “Атлетик ” е извънредно малко евентуално клубовете да се съгласят на сходно разбъркване, защото това би означавало за по-малко от седмица новите домакините да осъществят организирането на събитието и да продадат билети.

Висшата лига отсрочи кръга този уикенд в символ на почитание към Кралица Елизабет II, която умря в четвъртък. Ново отсрочване ще обърка тотално календара на британските тимове. До края на годината графикът им е извънредно претрупан заради Световното състезание, което стартира през ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР