Дербито на Манчестър между Сити и Юнайтед завърши с победа

...
Дербито на Манчестър между Сити и Юнайтед завърши с победа
Коментари Харесай

Бой и мляко по Моуриньо след дербито на Манчестър

Дербито на Манчестър сред " Сити " и " Юнайтед " приключи с победа с 2:1 за " жителите ", само че последния съдийски сигнал на " Олд Трафорд " не постави завършек на конфликтите.

Британските издания оповестяват, че в тунела след срещата футболисти и щабове са си спретнали меле. Пострадал е един от помощниците на мениджъра на " Сити " Хосеп Гуардиола - Микел Артета, който си тръгнал със сцепена вежда, а гледката на окървавеното му лице не била много стряскаща.

Играчите на тима победител останали да честват триумфа, който им обезпечи преднина от 11 точки на първото място в класирането, дълго след края на съдийския сигнал. След прибирането, в съблекалнята нахлул Жозе Моуриньо, който направил забележка за мощната музика, която " не показвала почитание към съперника ".

Пръв му дал отговор сънародникът му - вратарят на " Сити " Едерсон. Двамата почнали да сипят обиди един върху различен на португалски, а скоро ситуацията излязло отвън надзор.

Към спречкването се включили играчи на домакините, а разногласието прераснал съгласно очевидци в " махленска кавга ", в която се присъединили към 20 индивида.

Специалния бил залят от играчите на Гуардиола с вода и мляко. Той бил ударен в главата с празна пластмасова бутилка. Според " Дейли мейл " играчите са се пробвали да си нанесат юмручни удари в мелето, само че бързата реакция на служителите на реда в тунела е предотвратила по-сериозни конфликти.

След като абсурдът поутихнал Моуриньо се отправил към стаята на съдиите, с цел да съобщи претенциите си за неотсъдена дузпа в интерес на " Юнайтед ".

На конференцията след мача от двата щаба не дадоха признаци да е имало кавги в съблекалнята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР