Дербито на Лос Анджелис между отборите на ЛА Галакси и

...
Дербито на Лос Анджелис между отборите на ЛА Галакси и
Коментари Харесай

ЛА Галакси надви ФК Лос Анджелис пред рекордна за МЛС публика в историята

Дербито на Лос Анджелис сред тимовете на ЛА Галакси и ФК Лос Анджелис, известно още и като " Ел Трафико ", сложи нов връх по гледаемост в американското футболно състезание.

Градските противници изиграха дуела между тях рано тази заран българско време пред 82 110 фенове на стадион " Роуз Боул " в Пасадена.

По този метод беше усъвършенстван върха за аудитория в МЛС, който до момента се държеше от дуела сред Шарлът одобри ЛА Галакси. Тогава срещата сред двата отбора в беше следена онлайн от 74 479 почитатели на стадиона в Северна Каролина.

Рано тази заран българско време на " Роуз Боул " отборът на ЛА Галакси се наложи против огромния противник ФК Лос Анджелис с 2:1 и по този метод взе реванш за провалянето от първенците с 2:3 в първия мач посред им през сегашния сезон.

В воин за триумфа се трансформира юношата на Барселона Рики Пуч, който вкара единия гол за ЛА Галакси и асистира за другия, като сред двете попадения резултатът бе подравнен от различен футболист, израснал в академията на " каталунците " - Илия Санчес.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР