Дербито на кръга в Ла Лига между Атлетико Мадрид и

...
Дербито на кръга в Ла Лига между Атлетико Мадрид и
Коментари Харесай

Валверде след Атлетико: Спектактъл!

Дербито на кръга в Ла Лига сред Атлетико Мадрид и Барселона приключи при тъждество 1:1, като победната серия на каталунците най-накрая приключи, само че те към момента не познават усета на провалянето в шампионата под управлението на Ернесто Валверде. Треньорът на Барса похвали играчите си за представянето през второто полувреме, когато падна и изравнителното попадение.

“Можем да извлечем единствено позитиви от този мач, тъй като искахме да победим. Получи се огромен театър. Особено през второто полувреме имахме доста шансове, само че също по този начин се оголовахме повече в защита”, сподели някогашният ментор на Атлетик Билбао.

“Начинът по който Суарес отпразнува попадението си? Майко мила… Много малко играчи разполагат с подобен спортен дух, какъвто има той. Все отново да не забравяме, че нападателите живеят за тези моменти. Очаквам да си върне увереността. Освен това той прави извънредно значима работа за тима като цяло”, бе коментарът на Валверде за Луис Суарес, който донесе точката на “блаугранас”.

“Лионел Меси беше изтощен, по-скоро от напрежението към мачовете на Аржентина, в сравнение с от пътуванията. Виждаше се, че когато топката е в него, ще се случи нещо хубаво”, сподели наставникът по адрес на другата си суперзвезда.

Той разяснява и включването на Жерард Деулофеу, като съобщи, че се е нуждаел от избухлив състезател, който поема опасности и той е приключил работата си добре. Примера дивисион 8 кръг, събота 14 октомври  Атлетико Мадрид 1:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР