Дербито между ЦСКА - София и Лудогорец, което се явява

...
Дербито между ЦСКА - София и Лудогорец, което се явява
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА - София разграбват билетите за дербито с Лудогорец

Дербито сред ЦСКА - София и Лудогорец, което се явява директен конфликт за първото място в efbet Лига, провокира сериозен интерес измежду " алените " почитатели. Четири дни преди дуела на стадион " Българска войска " продажбата на входните талони върви с доста положително движение. 

За бранш " А " остава по-малко от един блок, а в бранш " В " към този момент са изкупени повече от три блока. Това значи, че до деня на мача съвсем несъмнено билетите ще бъдат изчерпани. 

Сектор " Г " ще бъде цялостен до краен лимит, а последователите от Северната естрада към този момент загатнаха, че приготвят грандиозни неща за идното дерби. Подкрепата на публиката ще е извънредно значима за " алените ", които при победа значително ще си обезпечат и първото място за постоянния сезон. 
 " Червените " почитатели готвят пъкъл за Лудогорец на " Армията "
Това ще се трансформира в най-посетеното домакинство на ЦСКА - София от няколко години насам. Очаква се за конфликта с разградчани на " Армията " да има към 15 000 фенове. Двубоят е в неделя (30 април) от 20:15 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР