Дербито между ЦСКА и Лудогорец след две седмици се очертава

...
Дербито между ЦСКА и Лудогорец след две седмици се очертава
Коментари Харесай

ЦСКА излиза с резервите срещу Бодьо/Глимт, за да се фокусира в дербито с Лудогорец

Дербито сред ЦСКА и Лудогорец след две седмици се обрисува да е един от най-важните мачове през сезона в Първа Лига, а това по всяка възможност ще накара Стойчо Младенов да избере по-резервен състав за срещата от Лигата на конференциите против Бодьо/Глимт, съгласно „ Тема Спорт “.

„ Армейците “ на процедура изгуби шансове за излизане от групата си в евротурнира, защото има единствено 1 точка след първите си 4 мача, а в шампионата разликата с Лудогорец е 7 точки, въпреки и при мач по-малко от „ орлите “.

Голямата цел пред „ алените “ остава шампионската купа в родния шампионат, само че спадът във формата в последно време компрометира желанията на управителните органи в клуба.

Слуховете са, че Младенов ще даде отмора на Юга, Жеферсон, Кери, Йомов и Кайседо, с цел да бъдат оптимално свежи за гостуването в Разград на 29 ноември.

Вместо тях с късмет за изява ще бъдат Мухар, Вион, Бай, Варела, Кръстев и Чарлс, въпреки надали всички те да бъдат по едно и също време на терена против норвежкия отбор.

Междувременно ЦСКА приема Арда Кърджали този уикенд, а Лудогорец гостува на ЦСКА 1948 в шампионата и на Цървена звезда в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР