Дербито между ЦСКА и Левски завърши при резултат 1:1 и

...
Дербито между ЦСКА и Левски завърши при резултат 1:1 и
Коментари Харесай

Вижте как стадион Васил Левски се превърна в бойно поле

Дербито сред ЦСКА и Левски приключи при резултат 1:1 и не се размина без съществено напрежение на Националния стадион " Васил Левски ".

В края на първата част към бранша със ентусиасти на " алените " полетяха сигнални рекети, които доведоха до бурни реакции и разправии със съдиите.

Неколкократно почитателите на Левски бяха предупредени да преустановят хвърлянето на сигнални ракети посока противника. След апелите, на стадиона се чу, че в случай че това нещо не бъде прекъснато, то срещата сред двата отбора може да бъде прекъсната.

В следствие огромен брой полицейски лица обкръжиха „ сините “ почитатели. В следствие и почитателите на символичните домакини взеха решение да " отговорят " на своя противник, а апелите на дикторa продължиха в хода на почивката сред двете полувремена.

Все отново до това не се стигна, само че грозните подиуми накараха мнозина да изоставен стадиона, поради терзания за сигурността си. През второто полувреме и двете агитки възпламениха димки, а до искри се стигна и сред футболистите на терена. 

Вижте по какъв начин " Васил Левски " се превръна в полесражение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР