Дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА остава по програма. От

...
Дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА остава по програма. От
Коментари Харесай

Червеното дерби остава в Бистрица

Дербито сред ЦСКА 1948 и ЦСКА остава по стратегия. От БФС отхвърлиха да реалокират мача на Националния стадион. Срещата ще се изиграе в неделя от 16,45 ч. на арената в Бистрица, където отборът на Тодор Янчев играе домакинските си мачове.
" Стадион " Витоша " е публично лицензиран като главен стадион на ЦСКА 1948 и е извършил всички критерии, открити в Наредбата за национално клубно лицензиране.
Единствените разновидности даден клуб да семейства на различен стадион в съответен дуел е след негово категорично съгласие/желание, каквото в тази ситуация не е публично подадено, или в случай че мачът бъде разгласен за рисков от експертната междуведомствена комисия, което също не е реалност.
БФС постоянно е подкрепял правилата на равнопоставеност сред всички клубове. Фактът, че първият мач сред двата противника през сегашния сезон бе извършен на ст. " Българска войска ", допуска, че ответният дуел би следвало да се играе на ст. " Витоша ", който одобри редица клубове с огромна фенска маса през последната година.
Отборът посетител получава 10% от билетите, като домакинът-организатор може да усили тази квота по свое убеждение ", оповестиха от БФС.
От " Бояна " допълниха, че са организирали среща сред двата клуба, само че тя не се е състояла, тъй като " поканата не бе почетена от една от двете страни. БФС приканва клубовете и техните представители към диалогичност, правилно отношение и почитание към противниците на терена и отвън него. "
ЦСКА ще получи 300 билета за срещата, което е 10% от потенциала на стадиона в Бистрица.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР