Дербито между Балкан и Рилски спортист е акцентът на 13-ия

...
Дербито между Балкан и Рилски спортист е акцентът на 13-ия
Коментари Харесай

Повторението на миналогодишния финал озарява 13-ия кръг в НБЛ

Дербито сред Балкан и Рилски състезател е акцентът на 13-ия кръг в НБЛ. Повторението на финала в шампионата от предишния сезон, извоюван от " зелените ", стартира довечера от 19:00 часа в зала " Арена Ботевград ". Иначе, днешният баскетболен ден в родния шампионат започва час по-рано, когато в столицата един против различен се изправят ЦСКА и Шумен. Заедно с Балкан - Рилски пък стартира и още един дуел от 19:00 - Академик Пловдив против Черноморец.

18:00 ЦСКА - Шумен

19:00 Академик Пловдив - Черноморец

19:00 Балкан - Рилски състезател

Рилски състезател е №1 във краткотрайното класиране с баланс от 11-0. На втора позиция е тимът на Левски, който към този момент има актив от 8-4 след успеха си над Спартак Плевен в понеделник. Трети са точно плевенчани със 7-4, четвъртото място към този момент заема Балкан с 8-2, а ЦСКА е пети с 6-5. Черноморец и Берое се намират на идващите две позиции с 5-6, а на осми е Черно море Тича с 3-8.

Кръгът приключва в петък със срещата Берое - Ямбол.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР