Дерайлиранията в метрото са най-високи за десетилетие, като системата е

...
Дерайлиранията в метрото са най-високи за десетилетие, като системата е
Коментари Харесай

Анализът на Troubling Post разкрива, че дерайлиранията в метрото на Ню Йорк са най-високи за десетилетие, с три само за последния месец

Дерайлиранията в метрото са най-високи за десетилетие, като системата е разтърсена повече през последните 12 месеца, в сравнение с през която и да е година интервал от 2011 година, откри пост разбор.

Длъжностни лица оповестиха за пет дерайлирания от 11 януари 2023 година, когато работен трен прескочи релсите на линия № 4 покрай Кингсбридж в Бронкс, прекъсвайки обслужването, до сряда, когато трен F дерайлира покрай спирка West 8th Street в Бруклин с 34 пасажери и трима членове на екипажа на борда.

Този случай последва изключителния конфликт и последвалото дерайлиране на два влака, движещи се по линия номер 1 единствено предходната седмица, което остави две дузини ранени.

„ През последната седмица имаха две обособени дерайлирания на две обособени влакови линии в два обособени квартала “, сподели членът на събранието Тони Симон (D-Манхатън), който помоли управлението на Демократическата партия в Олбъни да изслуша неотдавнашното известие на организацията проблеми с сигурността.

Той отбе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР