Der neue Smart Thermostat RDS110 von Siemens Building Technologies –

...
Der neue Smart Thermostat RDS110 von Siemens Building Technologies –
Коментари Харесай

Siemens пуска на пазара нов смарт термостат

Der neue Smart Thermostat RDS110 von Siemens Building Technologies – auch per App steuerbar.New Smart Thermostat RDS110 from Siemens Building Technologies – also assessable by App.
Направление Сградни технологии на Siemens стартира на пазара нов смарт термостат за ръководство на жилищно отопление. Инсталацията на термостата RDS110 лишава единствено няколко минути, като той може да бъде ръководен посредством приложение за мобилни телефони.

Термостатът е с вградени датчици за стайна температура, качество на въздуха, мокрота и наличие , като може да бъде смесен с външни датчици за температурата или такива за отворени прозорци. Сензорният екран дава най-съществената информация, гарантирайки лесна приложимост. Символът „ Зелен лист ” демонстрира дали отоплението работи с оптималната енергийна успеваемост.

Термостатът е екипиран със датчик за наличие и автоматизирано превключва в режим на комфорт, незабавно щом засече хора в помещението . Седмичните стратегии за отопление и топла вода за битови потребности са забележими в мобилното приложение и могат елементарно да се приспособяват. Контролът на термостата се прави посредством мобилно приложение или местен сензорен екран.

Термостатът е обвързван към WLAN рутер, посредством който данните се трансферират в „ облака ” на Siemens. Потребителите имат достъп до тези данни посредством мобилно приложение и могат комфортно да управляват до 12 термостата през мобилните си телефони. Приложението се предлага на разнообразни езици, в това число немски, британски, френски, италиански, испански и китайски.
Смарт термостатът разполага с логаритъм за самообразование, който дефинира най-хубавата тактика за постигане на мечтаното равнище на комфорт при оптималната енергийна успеваемост. Уредът избира оптималното време за пускане на отоплението според от показанията на датчика. В рамките на един ден термостатът настройва тактиката за отопление по отношение на стаята и употребяваните устройства в нея, като по този начин способства доста за по-ниското енергопотребление и понижава енергийните разноски.

Впечатляващият дизайн на 90-милиметровия сензорен екран подхожда на върховата технология, употребена за интелигентния термостат RDS 110 . Екранът реагира на осветеността в стаята и обезпечава оптимална читаемост. Екранът и разнообразните му варианти за информация и надзор са изцяло предпазени против неоторизиран достъп.

Термостатът може да бъде конфигуриран и въведен в употреба за доста малко време . За инсталацията не се изисква WLAN. Интегрирано напътствие улеснява стартирането в употреба, а целият развой приключва в границите на минути единствено с няколко дейности.

Интелигентният термостат има документ eu.bac Class AA и дава отговор на еко-дизайна Class IV за оптимална енергийна успеваемост.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР