Депутатката от Величие и бивш мотор на партията на Слави

...
Депутатката от Величие и бивш мотор на партията на Слави
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Виктория Василева от Величие заплашена с убийство, дойде с бодигард в парламента

Депутатката от " Величие " и някогашен мотор на партията на Слави Трифонов " ИТН " Виктория Василева, се появи придружавана от защита в Народното събрание през днешния ден, откри кореспондент на Lupa.bg. На въпрос на наш кореспондент каква е повода тя да влиза в законодателния храм, съпроводена от пазвантин, Василева сбито отговори: " Има причина! ".

Според наш източник, нощес към 21,30 часа, Виктория Василева е получила опасност за ликвидиране, която й прозвучала много съществено. Тя незабавно уведомила НСО и незабавно е било преценено, че би трябвало да й бъде назначена защита. Затова и през днешния ден депутатката от " Величие " бе придружавана в Народното събрание, даже в залата, от телохранителя. Оказва се, че публична тъжба не е подадена до Министерство на вътрешните работи, защото депутатите могат да се извърнат първо към специфичната работа за защита, в случай че се почувстват директно застрашени.

Виктория Василева не разяснява пред кореспонденти опасността за ликвидиране, само че даде обещание по-късно да даде изказване. Според източник на Lupa.bg, заканата е била предадена към 21,30 часа нощес, като на Василева й било казано, че " може да й се търкулне главата ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР