Депутатката от “Продължаваме промяната-Русе Рена Стефанова получи условна присъда от

...
Депутатката от “Продължаваме промяната-Русе Рена Стефанова получи условна присъда от
Коментари Харесай

Осъдиха депутатка от ПП, блъснала жена с колата си на столично кръстовище

Депутатката от “Продължаваме смяната " -Русе Рена Стефанова получи условна присъда от 3 месеца, откакто подписа съглашение с прокуратурата за злополука с потърпевша жена, оповестява " Русе Медия ".

Делото бе гледано в Софийски градски съд през вчерашния ден в наличието на Стефанова. Адвокатката е лишена и от шофьорска брошура за същия период от 3 месеца.

Имунитетът на Рена Стефанова като депутат бе пожелан от основния прокурор, само че русенката се отхвърли непринудено от него.

Пътният случай е станал в деня на откриването на 47-ия парламент – 13 декември, когато Стефанова блъснала жена с колата си на столично кръстовище.

Депутатката е била зад кормилото на " Тойота Камри “, когато по ул. “Одрин " на кръстовището с бул. “Тодор Александров " е подхванала ляв завой в посока центъра.

В същото време жена пресичала натоварения бул.. На мястото има и светофар, който обаче пуска по едно и също време пешеходците и колите.

След като Гешев изиска имунитета ѝ, Рена Стефанова изясни, че се е движила с колата си зад огромен черен джип и в последния миг е видяла пресичащата жена, която закачила със страничната ризница. След това я откарала за обзор в болница, макар че тя не желала.

Стефанова персонално се обадила на полицията и дала пояснения. Тогава тя заявява подготвеност да понесе виновността си.

Според утвърденото съглашение Рена Стефанова ще заплати и 1170 лева разходи по делото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР