Депутатката от БСП Елена Йончева хвърли микрофона си в студиото

...
Депутатката от БСП Елена Йончева хвърли микрофона си в студиото
Коментари Харесай

Елена Йончева хвърли микрофон, ядосана от въпрос за Цветан Василев

Депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева хвърли микрофона си в студиото на bTV тази заран след присъединяване й в утринния блок на предаването.

Това обаче не се видя от феновете, а бе обяснено от водещия Антон Хекимян след рекламите, защото камерата не бе проследила излизането й от студиото. Реакцията й обаче е била забелязана и от вицепремиера Томислав Дончев, който беше идващият посетител в предаването и е изчаквал реда си.

По думите на Хекимян журналистката реагирала по този начин след въпросите му дали има офшорна компания с Цветан Василев.

В ефира Йончева изрично отхвърли тези изказвания. Обясни, че е работила в ТВ7, за което има контракт за 150 хиляди евро. С тези пари е била купена и техника за предаването, която е налична и има документи за нея.

Йончева изясни още, че интернационалните реакции против България, породили се поради убийството на Виктория Маринова и преди неговото откриване, очерняли не " нашата България ", а тази на Бойко Борисов.

" България беше очернена след жестокото ликвидиране на публицист. Това бяха чудовищни неща, само че за ръководството на Бойко Борисов в последните 10 години, а не за страната. Затова беше препоръчана помощ от Европа по следствието на закононарушението. Ние призовахме в това следствие да се случат задгранични специалисти. Едно интернационално следствие щеше да помогне, с цел да спрат всички спекулации ", акцентира журналистката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР