Депутатката Албена Симеонова от заяви, че няма нищо общо

...
Депутатката Албена Симеонова от  заяви, че няма нищо общо
Коментари Харесай

Албена Симеонова : Задържаният Дейвид Бодил няма нищо общо с мен


Депутатката Албена Симеонова от " " съобщи, че няма нищо общо с задържания британец Дейвид Бодил, който е търсен с алена бюлетина от Интерпол. 

28-годишният английски жител Дейвид Бодил бе арестуван през днешния ден в село Любеново, община Никопол. Той е бил хванат от спецполицаи в частен парцел до плантация за биоземеделие в селото.

По първична непотвърдена информация беше обявено, че фермата е на депутатката от 45-ото и 46-ото Народно заседание от ПГ на " " Албена Симеонова. В сегашния парламент тя е член на комисиите по земеделие и екология.

Симеонова описа пред БНТ, че Дейвид Бодил живее в селото, а къщата била на дядо му. Тя познавала британеца и му помогнала да си включи тока и водата в къщата, от време на време и му превеждала. 

" Да, познавам го, след Нова година го водих да си заплати тока и водата. Но всеки би оказал помощ на един чужденец. Още повече, че дядо му ми беше доста непосредствен ", сподели депутатката от " ".

Албена Симеонова сподели, че дядото и бабата на Дейвид, Филип и Джани, си купили къща в село Любеново. Имотът бил на другия завършек на селото и надалеч от нейната плантация за биопроизводство.

Тя съобщи, че е сюрпризирана от ареста на Бодил. Виждала го е единствено за половин час, когато му превеждала в кметството, тъй като никой в селото не приказвал британски. Според нея търсеният с алена бюлетина от Интерпол изглеждал извънредно естествен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР