Депутатите започнаха работа. Те трябва да гласуват на второ четене

...
Депутатите започнаха работа. Те трябва да гласуват на второ четене
Коментари Харесай

На ЖИВО: Ще продължат ли депутатите със скандалите и размяната на реплики

Депутатите започнаха работа. Те би трябвало да гласоподават на второ четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за водите.

Днес е първата сряда от месеца и точките в дневния ред се оферират от парламентарните групи. Подреждането на предложенията в дневния ред става съгласно числеността на парламентарните групи и на ротационен принцип. Първа от това право този месец може да се възползва " Българска социалистическа партия за България ", която точно е предложила депутатите да продължат с второто четене на измененията в Закона за водите.

От " Демократична България " желаят на следващия ден народните представители да прегледат на второ четене промени в Закона за отбрана на потребителите, а от " Продължаваме Промяната " - на първо четене промени в Закона за предучилищното и учебното обучение.

От ГЕРБ-СДС оферират Народното събрание да разиска предлагането им за въвеждане на обезщетителен механизъм в цялостен размер за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар на вероизповеданията, общините, обществените структури, образованието, опазването на здравето.

В проектопрограмата за седмицата е още преустановяване на пълномощията на народния представител от " ИТН " Венцислав Петков, смяна в парламентарната комисия за директното присъединяване на жителите и първото четене на промени в Гражданския процесуален кодекс, импортирани от " Възраждане ".

В петък от 9:00 часа е очакван блицконтрол с присъединяване на министър-председателя и вицепремиерите и постоянен парламентарен надзор от 11:00 часа. 

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР