Депутатите в долната камара на германския парламент гласуваха с мнозинство

...
Депутатите в долната камара на германския парламент гласуваха с мнозинство
Коментари Харесай

Дават повече правомощия на германското правителство в борбата с COVID-19

Депутатите в долната камара на немския парламент гласоподаваха с болшинство в поддръжка на законодателно изменение, което ще ускори опцията на държавното управление за въвеждане на ограничавания по време на пандемията от, съобщи ДПА. Законопроектът, препоръчан от държавното управление, беше признат с 415 гласа " за ", 236 " срещу " и 8 " въздържал се ", сподели ръководителят на Бундестага Волфганг Шойбле.
Предложението планува изменение на закона за отбрана от заразни заболявания. Необходимо е поправката да бъде утвърдена от горната камара на Народното събрание. В центъра на Берлин се събраха хора, с цел да стачкуват против законопроекта. Критиците на законодателното предложение споделят, че то уголемява пълномощията на здравното министерство, лимитира главните права и свободи и нарушава конституцията, оповестява.
 Крути ограничения против ковид в Германия - на прицел са немските депутати Крути ограничения против ковид в Германия - на прицел са немските депутати
Германският парламент задължи политиците да носят маски, защото случаите на COVID-19 в немската столица порастват. Понастоящем четири...
Полицията в Берлин съобщи, че е задържала над 100 индивида, протестиращи против рестриктивните мерки поради ковид. Органите на реда не престават да употребяват водно оръдие за разпръсване на стачкуващите, доста от които отказвали да носят маски, нарушавайки условията на управляващите по отношение на пандемията. Някои от протестиращите влезнали в конфликт с полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР