Депутатите в Държавната дума, долната камара на руския парламент (Федералното

...
Депутатите в Държавната дума, долната камара на руския парламент (Федералното
Коментари Харесай

Руската Дума ще одобри оттеглянето на ратификацията на Договора за всеобхватна забрана на ядрените опити

Депутатите в Държавната дума, долната камара на съветския парламент (Федералното събрание), ще одобрят идната седмица отдръпването на ратификацията на Договора за всеобхватна възбрана на нуклеарните опити (ДВЗЯО), заяви Българска телеграфна агенция, като се базира на изказвания на законодатели от през днешния ден.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11907
Думата разгласи, че на 17 октомври ще има първо четене на законопроекта. Леонид Слуцки, началник на външнополитическата комисия в долната камара на съветския парламент, съобщи, че чака отдръпването на ратификацията да бъде утвърдено два дни по-късно. Според него всичките четиристотин и петдесет депутати от Думата ще одобрят узаконяването на акта.

" Във вторник ще минем първото четене, на 18 октомври – второто, и най-после на 19 октомври, в четвъртък, в Държавната дума ще е третото четене на новия федерален закон ", разгласи Слуцки. 

Президентът на Русия Владимир Путин сподели предходната седмица, че Думата би трябвало да одобри отдръпването на съветската ратификация на ДВЗЯО като " огледален отговор " на позицията на Съединени американски щати, които са подписали, само че по този начин и не са утвърдили документа, напомня Ройтерс.

Путин сподели, че не е подготвен да разгласи дали Русия би трябвало в реалност да възобнови нуклеарните опити, каквито не е правила от 1990 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР