Депутатите ще могат да кажат последната си дума по сделката

...
Депутатите ще могат да кажат последната си дума по сделката
Коментари Харесай

Напускането на ЕС със сделка и навреме - на 29 март все още е осъществимо, смята Тереза Мей

" Депутатите ще могат да кажат последната си дума по договорката за Брекзит по време на парламентарния избор, който ще се състои до 12.03.19 година " Това съобщи английският министър председател Тереза Мей преди да замине за срещата на върха ЕС–Арабската лига в египетския курорт Шарм Ел-Шейх, написа БГНЕС. Тя съобщи, че договарянията с Европейски Съюз „ към момента не престават “.
По-рано министърът на околната среда Майкъл Гоув прикани министрите от кабинета да не поддържат избор в Камарата на общините, който да забави Брекзит. Според Гоув „ ще е неправилен ход “, в случай че сътрудниците му Грег Кларк, Амбър Ръд и Дейвид Гоук поддържат вота, което би отсрочило датата на развода сред Брюксел и Лондон, която сега е 29 март.
В самолета за Шарм Ел-Шейх Тереза Мей бе безапелационна, че напускането на Европейски Съюз със договорка и в точния момент на 29 март към момента „ е осъществимо “. Британският министър председател даде ясно да се разбере, че няма да предприеме дейности против министри, които са декларирали, че ще гласоподават за отсрочване на Брекзит, в случай че не бъде подписано съглашение с Европейски Съюз. Според нея удължаването на процеса „ няма да реши казуса “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР