Депутатите приеха оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За

...
Депутатите приеха оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За
Коментари Харесай

НС прие оставката на Антон Тодоров

Депутатите одобриха оставката на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. За гласоподаваха 153 народни представители, против 14 срещу и 11 въздържали се.

Тодоров, който е от гражданската квота на партията, реши да подаде оставка, откакто като в петък негови думи пред Нова телевизия провокираха остри реакции на политици и медии.


Антон Тодоров показа, че министър председателят Бойко Борисов е бил изрично срещу оставката му.
Антон Тодоров, някогашен народен представител от ГЕРБ: Двамата, обсъждайки, взехме решение, че може би онази фраза за столчето не е била толкоз на място, тъй като се трансформира в знаме, което беше възседнато от кръгове, които сполучливо го трансфораха в пропагандистки претекст въз основата, на който да се желае оставка на може би най-успешното ръководство за тези 28 години.
Тодоров добави, че въпреки да е създател на книгата „ Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите “, човек може да си промени отношението към някои хора, в случай че това стане аргументирано. Той съобщи, че ще се върне към публицистиката и че към този момент имал оферти да прави излъчвания.
 Движение за права и свободи изиска оставката на Валери Симеонов Движение за права и свободи изиска оставката на Валери Симеонов
Йордан Цонев от Движението за права и свободи изиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов по време на дебатите по оставката на депутата от ГЕРБ А...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР