Депутатите отхвърлиха предложението на БСП неусвоените до 3 юни 2019

...
Депутатите отхвърлиха предложението на БСП неусвоените до 3 юни 2019
Коментари Харесай

От ГЕРБ отказаха неусвоените субсидии да се върнат в държавния бюджет

Депутатите отхвърлиха предлагането на Българска социалистическа партия неусвоените до 3 юни 2019 година партийни дотации да се върнат на държавния бюджет.
Предложението беше направено от водача на Българска социалистическа партия Корнелия и група народни представители сред двете четения на Закона за държавния бюджет. „ За “ него гласоподаваха 67 народни представители, „ срещу “ - 95 и „ въздържали се “ - 8, с което той бе отритнат.
„ Можем да продължим да се замеряме с разнообразни обстоятелства от докладите, които партиите обществено оповестяват и които са разполагаем на цялото общество, които са подадени в сметната палата и по които Сметната палата е направила инспекция за тяхното законосъобразно консумиране.
Искам твърдо да кажа, че Политическа партия ГЕРБ няма нито една забележка за това, че изразходва незаконосъобразно своите пари. " Това съобщи националният представител от ПГ на ГЕРБ и ръководител на Бюджетна комисия по отношение на предлагането на Българска социалистическа партия.
Само че с изключение на законосъобразно потребление на парите има рационално потребление на парите по икономически метод, от стопани на тези пари, мислейки освен за днешния ден, само че и за бъдещето, съгласно неговата идея.
Понеже ГЕРБ е разходвал парите си рационално и тъй като ГЕРБ е спазил закона за политическите партии, който го задължава да държи парите си в банки, за разлика от някои други, които имат милиони по касите си, по тази причина в този момент Българска социалистическа партия се вглежда в нашите пари и по остарял комунистически бит обича да експроприира парите на другите “, сподели още Стоянова.
Тя охарактеризира дебата, който сътрудниците ѝ от ляво водят досега с думите на героя на Дани Де Вито от кино лентата „ Парите на другите “: „ Има едно нещо, което одобрявам повече от парите и това са парите на другите “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР