Депутатите от Враца не са от най-богатите, става ясно от

...
Депутатите от Враца не са от най-богатите, става ясно от
Коментари Харесай

Вижте финансовото състояние на депутатите от Враца

Депутатите от Враца не са от най-богатите, излиза наяве от декларациите им, подадени пред Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество /КПКОНПИ/.
Анастас Попдимитров има задължения, демонстрира данъчната декларация, подадена от аления народен представител от Враца. Той изплаща два заема към две разнообразни банкови институции. Общото обвързване, което връща е 51 000 лв.. 20 598 лв. са декларирани като заплати за предходната година, а 10 922 лв. са вписани в декларацията на досегашния шеф на врачанския спектакъл от нетрудови приходи.
Николай Иванов - другият народен представител от Българска социалистическа партия във Враца е заявил 48 630 лв., получени от трудови правни отношения, като от тях той е икономисал 8 000 лв..
Красимир Богданов пък е заявил покупката на нова кола – „ Тойота “, която изплаща на лизинг, дружно със брачната половинка си. Към 42 000 лв. е съумял да задели за черни дни националният представител от Вътрешна македонска революционна организация.
Красен Кръстев от ГЕРБ е заделил 10 000 лв. през последната година, 1 000 лв. има на влог брачната половинка му Стела. В имуществената си декларация депутатът е заявил и добития от жена му апартамент във Враца, който е платен за 17 000 лв.. 1 акция от ПФК „ Левски “, продължава да краси декларацията му.
Станислав Попов от БДЦ, съдружен сътрудник на ръководещите, е добит през предходната година нов автомобил – „ Сеат Леон Купра “, за който е платил 52 500 лв.. Народният представител е съумял да заявява като налични средства малко над 73 000 лв.. Близо 15 000 евро са отговорностите по лизинг, които има Попов.
Слави Нецов от Воля е бил най-спестовен през имналата година е бил. Почти 100 000 лв. от заплати и пенсии е събрал националният избаник от Бяла Слатина в две левови сметки, а настрана от това има и 3 502 евро, които чакат черни дни по друга сметка. Съпругата му Наталия взе участие с малко над 2 200 лв. във финансовото успокоение на фамилията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР