Депутатите от „Воля” влязоха с аптекарски маски на лицето в

...
Депутатите от „Воля” влязоха с аптекарски маски на лицето в
Коментари Харесай

Цирка в парламента - депутатите на Марешки с маски на лицата

Депутатите от „ Воля” влязоха с аптекарски маски на лицето в пленарната зала. Хората на Веселин Марешки за следващ път избавиха кворума в Народното събрание, откакто Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи отхвърлиха да се записват. Самият Марешки изнесе парламентарна декларация от името на групата си. Той изясни, че маските са, с цел да не се заразят от наклонността да се наскърбява българският народ.

" Още не сме намерили противоваксина и по тази причина ще продължим да стоим с маски, с цел да не се заразим с тези неприятни практики в Народното събрание ", отсече Марешки.

Преди 10-тина дни предупредихме, че такова изявление, че 80% от българите са дебили, е обидно за българския народ. То не е разрешено даже по Конституция. Това е изявление на самозабравил се български политик, който няма място в Народното събрание. Това съобщи по време на брифинг в Народното събрание водачът на " Воля " Веселин Марешки.

По думите му тази “зараза” е плъзнала. Не мина и седмица и бяхме очевидци на изявление на Вежди Рашидов, че към този момент не 80%, а целият български народ не става за клин за зеле. Слава богу чухме опрощение от господин Рашидов от трибуната на Народното събрание, уточни Веселин Марешки. Той прикани всички българи да се опълчват на всички тези сигнали.

Българският народ е търпял доста. Ще изтърпим и следващите дебили, които се упражняват на наш тил, сподели Веселин Марешки. По време на брифинга обаче, от Воля обявиха, че към този момент не желаят оставката на Иво Христов и към този момент ще влизат в пленарна зала, макар че той е в зала. Оказва се, че ние сме единствените, които се опълчват на такива изявления, само че никой не се интересува, сподели Марешки.

" Тук не им е аптеката, тук е Народното събрание ", възмути се депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев и направи забележка на председателката на Народното събрание Цвета Караянчева, че позволява подобен " цирк " в пленарната зала

" Държавата се ръководи от трите свине, тримата идиоти и тримата простаци ", напомни депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков думите на Марешки пред депутатите от парламентарната естрада. И го помоли да не мери с двоен критерий изявленията на останалите си сътрудници.

" Трябва да забравим за сходно отношение един към различен и да свалим маските ", прикани Славчо Велков, което тежко вбеси Марешки, а Цвета Караянчева помоли цялата парламентарна група да смъкна маските и да продължат гледането на бюджета.

тагове цирк парламент депутати Веселин Марешки маски  Цирка в Народното събрание - депутатите на Марешки с маски на лицата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР