Депутатите от Воля няма да участват в нито едно пленарно

...
Депутатите от Воля няма да участват в нито едно пленарно
Коментари Харесай

Воля напуска парламента, докато Иво Христов от БСП не подаде оставка

Депутатите от " Воля " няма да вземат участие в нито едно пленарно съвещание на Народното събрание, до момента в който проф. Иво Христов от Българска социалистическа партия, който разгласи 80 на 100 от българите за дебили, не подаде оставка. Това съобщи водачът на партията Веселин Марешки от парламентарната естрада. " Воля " има 11 народни представители.

В четвъртък Марешки сподели, че доста повече Христов заслужава да напусне Народното събрание поради думите си, в сравнение с ръководителят Димитър Главчев, който в петък подаде оставка.

" Парламентарната група на " Воля " няма да взе участие в нито едно съвещание и ще напуща постоянно парламентарната зала, до момента в който Иво Христов от Българска социалистическа партия не си подаде оставката. Има двоен критерий, с който се гледа на дейностите на всеки един човек ", се споделя в декларация на групата, прочетена от Марешки.

Така той разяснява отхвърли на социалистите да изискат оставката на своя сътрудник, като обявиха, че извинението му е задоволително.

" Ние от " Воля " в никакъв случай няма да си позволим да наскърбяваме нито един български жител, без значение дали е симпатизант на съпротива или отвън парламентарни партии. Всеки български жител има право да показва своето мнение и ние почитаме всеки един подобен, без значение дали ни поддържа или не ", сподели още Марешки.

Лидерът на " Воля ", който е и зам.-председател на Народното събрание, съобщи, че приветства решението на Димитър Главчев да подаде оставка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР