Депутатите от Воля на Веселин Марешки предлагат 1% от приходите

...
Депутатите от Воля на Веселин Марешки предлагат 1% от приходите
Коментари Харесай

Марешки предлага 1% от приходите в хазарта да отиват за култура и спорт

Депутатите от " Воля " на Веселин Марешки оферират 1% от приходите от хазарт да се разпределят поравно в бюджетите на Министерството на културата и това на спорта. Такива промени в Закона за хазарта приготвя групата и за които през вчерашния ден е поканила на полемика другите партии в Народното събрание, само че никой не се отзовал. Това се разбра от декларация, прочетена от Марешки по време на парламентарния надзор.

Разказа, че актьори му споделили по какъв начин от години не се отделят задоволително средства за просвета, и заключи, че след чалгаризацията тече развой на хазартизация. Според него на обществото сега се демонстрира, че човек може да стане богат не посредством персонални качества, а с " триене на билетчета ". Марешки уточни, че с сътрудниците му са " съществено обезпокоени " от това и по тази причина оферират смяната.

Освен това съгласно него безусловно нелегално се прави реклама на
хазартна активност, която също така развращава младото потомство. И в случай че по този начин ще се работи, той прикани най-малко колкото пари се отделят " за този разврат и безнравственост ", да се дават и за просвета и спорт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР