Депутатите от Възраждане си седнаха на химна на Европа в

...
Депутатите от Възраждане си седнаха на химна на Европа в
Коментари Харесай

Депутатите от Възраждане си седнаха на химна на Европа

Депутатите от " Възраждане " си седнаха на химна на Европа при започване на днешното съвещание на Народното събрание за разлика от останалите народни представители, които изслушаха всички химни прави. 

В началото на сесията ръководителят на Народното събрание Никола Минчев пожела на депутатите тя да бъде сполучлива и ползотворна. " Вярвам, че всеки един от вас ще направи нужното, с цел да вземем виновни решения, както и до момента ", сподели Никола Минчев. 

Дневният ред на депутатите включва три плана на решения за оказване на военно-техническа помощ на Украйна, импортирани от ГЕРБ, „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “, съобщи настоящо.ком.

От ГЕРБ оферират държавното управление да се включи в общите старания и да даде военна и техническа помощ за Украйна, без да се засягат съществени отбранителни платформи и въоръжения. От ГЕРБ желаят още държавното управление да стартира договаряния със съдружниците от НАТО за заместващ и подсилващ потенциал на отбранителни качества на Република България.

От „ Демократична България “ упорстват да се разпореди на Министерски съвет да окаже военно-техническа помощ на Украйна, съгласно нейните потребности и съгласно опциите на нашата страна.

Предложението на „ Продължаваме промяната “ планува оказване на филантропична, финансова и техническа помощ за защитни цели съгласно потребностите на Украйна и съгласно опциите на България. От „ Продължаваме промяната “ упорстват още за поддръжка на украинските жители, бягащи от войната и за повсеместен пакет от ограничения за превъзмогване на последствията от наложените наказания в стопански, финансов и обществен аспект, както и във връзка с енергийната и продоволствената сигурност на България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР