Депутатите от Продължаваме промяната Даниел Лорер, бившият шеф на БАБХ

...
Депутатите от Продължаваме промяната Даниел Лорер, бившият шеф на БАБХ
Коментари Харесай

ПП със сигнал в ДАНС, че БАБХ работи за Евролаб

Депутатите от " Продължаваме промяната " Даниел Лорер, някогашният началник на БАБХ проф. Христо Даскалов и някогашният зам.-министър на земеделието Иван Христанов внесоха сигнал против БАБХ в ДАНС. Сигналът на " Продължаваме промяната " до ДАНС е четири страници и материализира терзанията им, че настоящето управление на БАБХ прави дейности или бездействия, които заплашват националната сигурност на България и компрометират държавния интерес.

Бившият началник на БАБХ и народен представител от " Продължаваме промяната " проф. Христо Даскалов изясни, че които предходното управление на организацията е почнало против " Евролаб ", са анулирани. Той посочи, че на 4 октомври е подписал два документа. Единият е искова молба за оповестяване на незабележим контракта, подписан с Евролаб, а вторият е нотариална покана в 30-дневен период тази компания да напусне постройките на " Капитан Андреево, сподели той.
 Малка победа за БАБХ по проблема
Малка победа за БАБХ по проблема " Евролаб "

То касае изпращането на пробите за проучване в София

По думите му те не са имали право да трансформират предназначението им, а са го създали. " Г-н Вълчанов, анулира тези два мои хода, които започнах. Осем индивида от юристите, които ние използвахме, с цел да можем да приготвяме нашите искове, до един са на улицата ", добави депутатът от " Продължаваме промяната ".

Проф. Христо Даскалов уточни, че към момента няма видеонаблюдение на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Явно от Политическа партия са имали основателни съмнения, че чиновници на БАБХ са в доста близки връзки със чиновници на " Евролаб " и заради тази причина са въвели ротационна система, която също сега не действа. От думите му стана ясно, че държавните чиновници са изпълнявали нареждания на частната компания.

" Имаме и някои направени записи, когато сме участвали физически на този пункт ", сподели още проф. Даскалов. Той означи, че освобождението на държавните чиновници е комплициран развой и би трябвало да премине през дисциплинарен съвет. От " Продължаваме промяната " сигнализираха, че редовно не се изпраща представител, който да пази ползите на страната на правосъдни съвещания.

" Извършихме доста смели и решителни дейности. Много от нас бяха заплашвани или ни беше предлаган рушвет, с цел да може да си затворим очите и да не пипаме там " , напомни различен народен представител от " Продължаваме промяната " Иван Христанов. Според него, в случай че страната ни не загърби политиката на шмекерство, неистини и измами, няма да достигнем до Шенгенското пространство.
 Политическа партия внася декларация за Шенген в Народно събрание
Политическа партия внася декларация за Шенген в Народно събрание

За дейности по приемането на значимите закони за присъединението на страната ни

Даниел Лорер от " Продължаваме промяната " също обвърза въпросът " Евролаб " с Шенген. Той изясни, че всички знаят, че България е напът да получи следващ отвод за влизане в Шенген и към момента няма да можем да пътуваме без паспорт. Технически България е подготвена за Шенген, само че към момента имаме сериозен проблем с корупцията, правовата страна и законът, уточни Лорер.

Акцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и за това какво не се случва сега била основополагаща. В бездействието на служебното държавно управление за връщането на контрола на границата и връщането на хартиената бюлетина Политическа партия виждат сериозна отстъпка от правовата страна. Хартиената бюлетина върна броенето на хартиените бюлетини в секциите, а това е всевъзможният метод да се вършат измами, предизвести Даниел Лорер.

Според него вместо да се вършат действителните промени, две седмици се лишили от времето на Народното събрание да се връща хартиената бюлетина. България би трябвало да отстоява да бъде в Шенген, а не назад към корупция.
 Петков изясни на Борисов за какво няма да влезем в Шенген
Петков изясни на Борисов за какво няма да влезем в Шенген

Заради схеми като " Капитан Андреево " и " Росенец "

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР