Депутатите от ПГ на „Воля“ влязоха с медицински маски в

...
Депутатите от ПГ на „Воля“ влязоха с медицински маски в
Коментари Харесай

Депутатите на Марешки с маски в парламента

Депутатите от ПГ на „ Воля “ влязоха с медицински маски в пленарна зала в символ на митинг против думите на Иво Христов от Българска социалистическа партия, че "80% от популацията е дебилно ".

Лидерът на партията - Веселин Марешки, разгласи преди дни, че групата му ще бойкотира съвещанията, до момента в който депутатът от левицата не подаде оставка.

„ С маски сме, тъй като има риск да се заразим от умопомрачителност. Докато Иво Христов най-малко даде късмет на вас да си мислите, че сте от 20%, стигнахме до такава степен Вежди Рашидов да споделя, че всички „ не стават и за клин за зеле “. Представете си, че споделям, че 80% от българите са дебили. Мислите ли, че можете да ми простите това и дали няма да ме разнасяте всеки ден по медиите “, попита той, представен от "Фокус ".

„ Нека с обща декларация да изхвърлим това от политическия ни живот. Да кажем на всеки: че на един подобен човек като Иво Христов мястото му не е в Народното събрание. Още не сме си доставили противовирусни медикаменти по тази причина към този момент ще останем с маски “, добави Марешки.

Междувременно Рашидов, който още през вчерашния ден се извини в изявление за думите си, сподели от трибуната:

"Изпуснах се с фразата, че от останалите в България клин за зеле не става – оправдавам се, в случай че съм наскърбил някого и апелирам да ми простите. Моят живот на 65 години не е небивалица от два дни и не е копнеж на един или различен. Правя неточности, само че намирам и достолепието и мъжеството да се извиня. Случи се, не съм го мислил. Знаете го добре. 7 години съм бил български министър и съм направил не за себе си, а за българската просвета доста неща “.

Депутатът от ГЕРБ се обърна към Марешки с думите, че елементарно се обича български народ от частен аероплан.

„ Изпуснах се, погрешно, неприятно казана дума. Безкрайно почитам доста хора и съм тук за това. От всички парламентарни групи има почтени хора. Извинявам се в случай че съм наскърбил някого. Моля ви да ми простите “, сподели още Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР