Депутатите от ПГ на ГЕРБ-Варна внасят питане до премиера Петков

...
Депутатите от ПГ на ГЕРБ-Варна внасят питане до премиера Петков
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна внася питане до премиера за причините за освобождаване на зам.-министъра на транспорта

Депутатите от ПГ на ГЕРБ-Варна внасят запитване до премиера Петков за аргументите, заради които е бил освободен от служба заместник-министъра на превоза и известията Стоян Новаков.

На страницата си във Facebook националният представител Красен Кралев написа, че има няколко висящи въпроса по тематиката, измежду които крият ли се претекстовете и кой ще понесе политическата отговорност.

Ето цялата обява:

В първия работен ден на Народното събрание, депутатите от ПГ на ГЕРБ/СДС–Варна, ще внесем запитване до министър-председателя Кирил Петков за аргументите за освобождение от длъжността на заместник-министъра на превоза и известията. Защото досега стоят висящи следните въпроси:

1. Защо от държавната работа не показаха никакви претекстове за освобождението на Новаков от поста? Крият ли се аргументите, поради това, че досегашният зам.-министър и претендент за народен представител от „ Промяната “ е непосредствен със семейство Лорер и дружно кадруват във Варна?

2. Кой ще понесе политическа отговорност за това скандално предопределение, откакто съгласно формалната информация в Търговския указател Стоян Новаков е имал обща компания с Димитър Топалов, който е бил арестуван на о. Мартиника, Франция, с 480 кг кокаин в яхтата?

3. Защо до освобождението на Стоян Новаков от поста му на зам.-министър се стигна едвам след появилите се изявления в медиите, че е бил в съдружничество с задържания за присъединяване в интернационален канал за наркоразпространение от Латинска Америка към Европа?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР