Депутатите от парламентарната група на ДПС са внесли в деловодството

...
Депутатите от парламентарната група на ДПС са внесли в деловодството
Коментари Харесай

ДПС внесоха в НС френското предложение за РСМ

Депутатите от парламентарната група на Движение за права и свободи са внесли в деловодството на Народното събрание предложение за решение на Народното събрание, което да утвърди оферти от френското председателство план на преговорна рамка за участие в Европейски Съюз на Република Северна Македония и Албания.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг в Народното събрание, откакто ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " смъкнаха кабинета Петков.

Движение за права и свободи виждат от една година министрите в кабинета Петков не създали нищо в актуалната посока. Те се опитваха да пречат на този развой, като непрестанно в Брюксел говореха едно, а в България противоположното, разяснява водачът на Движение за права и свободи.

Европейското бъдеще на страните от Балканите е и би трябвало да е безвъзвратен приоритет на България. По време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз при съществуване на политически консенсус се достигнало до нов стадий за страните от Западните Балкани. Ние свършихме нужното изискване да има импортирано предложение в Народното събрание, с цел да може Народното събрание да се произнесе, акцентира Карадайъ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР